Yusuf Karaman Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Belgegeçer : 03124420771
WEB https://yusufkaramanocem.meb.k12.tr
Adres : Yukarı Dikmen Mah. 786. Cad. No1 06400 Çankaya / Ankara
VİZYON : Otistik çocuklarda görülen problem davranışları, gelişimsel gerilikleri, bilimsel yöntem ve teknikler kullanarak ortadan kaldıracak veya en aza indirgeyecek, dünya standartlarında donanıma sahip, etkin ve lider bir kurum olmaktır.
MİSYON : Anayasamız ve Türk Milli Eğitim Sistemini düzenleyen genel esaslar doğrultusunda, merkezimizde eğitim alan ve eğitim alacak olan otistik çocuklara en iyi şartlarda ve standartlarda eğitim, öğretim ortamı sunarak, öğrencilerimizin ve ailelerinin eğitim ve gelişimlerini sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Servis : 11.09.2014 tarih ve 29116 sayılı R.G. de yayınlanan "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TAŞIMA YOLUYLA EĞİTİME ERİŞİM YÖNETMELİĞİ" gereği öğrencilerimiz ücretsiz olarak taşınmaktadır.
Ulaşım : Dikmen Sinan Caddesi otobüsü veya dolmuşu ile ulaşım sağlanmaktadır. Şahsi araç ile gelecekler Hoşdere caddesi park vadi 3. etap girişinden okulumuza ulaşabilirler.
Yerleşim Yeri : Başkent Ankara İlinin en güzel merkez ilçesi olan Çankaya’da şehrin içinde doğal güzelliği yaşayabileceğiniz Dikmen Vadisi rekreasyon alanı içerisinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kızılaya 6 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :